Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Δρόμοι, αεροδρόμια και καθαρή ενέργεια το μενού Τσίπρα στην Κρήτη

https://www.reader.gr/sites/default/files/styles/reader_m/public/tsipras_15.jpg?itok=nGguQXIV
Αμαρτωλή ιστορία εξαγγελιών από τις προηγούμενες κυβερνήσεις χαρακτήρισε τον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης,




... ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο για το Αναπτυξιακό Συνέδριο που ολοκληρώνεται σήμερα με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Θα δείτε φωτεινά αμαρτωλά παραδείγματα, τόνισε με έμφαση ο υπουργός Υποδομών , να έχουν γίνει στον ΒΟΑΚ γέφυρες οι οποίες να έχουν κατασκευαστεί οι μισές και οι υπόλοιπες μισές να έχουν στατικά προβλήματα, με τρεις εργολάβους έκπτωτους και με μελετητές να μην είναι πια στη ζωή. Με αυτό το ζωτικής σημασίας για την Κρήτη έργο αναμένεται να ανοίξει την ομιλία του ο πρωθυπουργός στο τρίτο κατά σειρά Περιφερειακό Συμβούλιο καθώς ο Χ. Σπίρτζης φρόντισε από χθες να σηματοδοτήσει ένα από τα βασικά αναπτυξιακά θέματα της Κρήτης τα οποία ο Αλ. Τσίπρας θα παρουσιάσει απόψε στο Ηράκλειο.
Πέραν του αναπτυξιακού σχεδιασμού για την Κρήτη που εκτός του ΒΟΑΚ θα περιλαμβάνει και το αεροδρόμιο Καστελίου, ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί τόσο στους δείκτες της ελληνικής οικονομίας σε ξένες άμεσες επενδύσεις, που έκλεισαν στα 2,1 δισ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο, τη βιομηχανική παραγωγή όσο και στην αποκλιμάκωση της ανεργίας καθώς για την κυβέρνηση οι δείκτες αυτοί είναι που επιβεβαιώνουν πως η κρίση μπορεί να μην έχει τελειώσει, ωστόσο για πρώτη φορά και ενώ η χώρα έχει μπει στην τελική ευθεία για το τελευταίο έτος στα μνημόνια, όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν σε μία επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018.
Την Παρασκευή, ο Αλ. Τσίπρας θα βρεθεί στα Χανιά, όπου θα απευθύνει ομιλία στο πλαίσιο του εναρκτήριου Φόρουμ για την «Καθαρή Ενέργεια για τα νησιά της ΕΕ», που αποτελεί πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε συνέχεια της σχετικής Δήλωσης που υπογράφηκε τον περασμένο Μάϊο στη Βαλέτα από 14 κράτη – μέλη.

reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου