Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Έκρηξη οργής του Ρόμπερτ Ντε Νίρο

«Ένα πράγμα θα πω. Να πάει να γ...ο Τραμπ», είπε ο Ντε Νίρο




Στο στόχαστρο του βραβευμένου ηθοποιού Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, βρέθηκε εκ νέου ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. «Ένα πράγμα θα πω.
Να πάει να γ... ο Τραμπ», είπε ο διάσημος καλλιτέχνης, εισπράττοντας ένα θερμό χειροκρότημα.
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων «Τόνι», το βράδυ της Κυριακής, εμφανίστηκε για να παρουσιάσει τον αστέρα της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν.
«Ένα πράγμα θα πω. Να πάει να γ... ο Τραμπ», είπε ο Ντε Νίρο ενώπιον συναδέλφων του, σκηνοθετών και παραγωγών, κερδίζοντας το χειροκρότημά τους.
«Δεν λέμε πλέον 'κάτω ο Τραμπ'. Λέμε 'Να πάει να γ.. .ο Τραμπ'» τόνισε ο βραβευμένος με Όσκαρ, ηθοποιός.
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, μετά την επικριτική του τοποθέτηση για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, συνέχισε παρουσιάζοντας τον Μπρους Σπρίνγκστιν.
Ο Ντε Νίρο και στο παρελθόν έχει αναφερθεί κατά του Τραμπ και τον τελευταίο καιρό κλιμακώνει τις φραστικές του επιθέσεις εναντίον του ρεπουμπλικανού προέδρου σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις όπου παρίσταται.
Τον Μάιο του 2017, επέκρινε τη μεταναστευτική πολιτική του Τραμπ σε ένα «γκαλά» που παρευρέθηκε ενώ μόλις πριν από ένα χρόνο σε μια ομιλία στο Πανεπιστήμιο του Μπράουν, χαρακτήρισε την κυβέρνηση «τραγική κωμωδία» και κάλεσε τους μαθητές να εργαστούν «για την αλλαγή».

Την τελετή απονομής των βραβείων Tony παρακολούθησαν πέρυσι περίπου έξι εκατομμύρια Αμερικανοί τηλεθεατές.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου