Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Ενώ η Θεσσαλονίκη είναι «φρούριο»... Ο Νετανιάχου πίνει χαλαρά τον καφέ του στην παραλία (ΦΩΤΟ)

http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/3f22a3beafa5b56675e278b35a929b9b_L.jpg
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται να ένιωσε ασφάλεια στην χώρα μας, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να πιει χαλαρά έναν καφέ στην παραλία. 




Την ώρα που το κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι απροσπέλαστο, ελικόπτερα της αστυνομίας πετούν στον ουρανό και βατραχάνθρωποι βουτούν στον Θερμαϊκό, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κυκλοφόρησε στην πόλη.
Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, απόλαυσε τον καφέ του μαζί με την σύζυγο του, χθες το απόγευμα σε καφετέρια-εστιατόριο του λιμανιού, με θεα τον Λευκό Πύργο.
Βέβαια, γύρω από την περιοχή υπήρχε έντονη αστυνομική παρουσία και δίπλα από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ βρίσκονταν οι άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας. Ενώ, στα νερά του Θερμαϊκού, υπήρχαν ταχύπλοα του Λιμενικού Σώματος αλλά και βατραχάνθρωποι.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κύριος Νετανιάχου, πέρασε από το λιμάνι χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα» δήλωσε στο Seleo ο αναπληρωτής αντιπρόεδρος του ΟΛΘ, Πάνος Καρδαράς, που παραβρέθηκε στο χώρο που επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ ως αναπληρωτής Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη των ΑΝΕΛ, για να διαβεβαιωθεί πως θα υπάρχει ασφάλεια και όλα θα εξελιχθούν ομαλά.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσιοποίησε ο veteranos.gr
http://veteranos.gr/wp-content/uploads/2017/06/netaniaoy.jpg

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου