Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Μητσοτάκης για γκαζάκια: Ανελέητη στοχοποίηση της συζύγου μου από Μαξίμου

2
Για ανελέητη στοχοποίηση της συζύγου του από τα υπόγεια του Μαξίμου έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Mαρέβας Γκραμπόφσκι.


«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΝΔ σε μήνυμά του στο Twitter.

Για παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ που ξαναχτύπησε, και για εκτελεστικό βραχίονα του κυβερνώντος κόμματος, έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την επίθεση στην επιχείρηση της κ. Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. 

«Η κοινωνία ενοχλήθηκε από τις οφσόρ» υποστήριξε στον σταθμό μας ο αρθρογράφος της Αυγής Δημήτρης Χρήστου, μιλώντας για «ηθικό ζήτημα» και για «γυναίκα του Καίσαρα». Πάντως, ο δημοσιογράφος της Αυγής καταδίκασε την επίθεση στην επιχείρηση του κ. Μητσοτάκη. 


Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει.

Σχετικά Άρθρα: https://alchimio.blogspot.gr/2018/02/upd.html

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου