Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Με αυτούς θα συμφωνήσουμε; «Αδελφοποιημένοι» Τουρκία και Σκόπια στηρίζουν το "Μακεδονικό έθνος"

Με αυτούς θα συμφωνήσουμε; «Αδελφοποιημένοι» Τουρκία και Σκόπια στηρίζουν το "Μακεδονικό έθνος"
Έτοιμοι να αρπάξουν ό,τι μπορούν από την "ελληνική πίτα" είναι οι γείτονές μας, κάτι που από ότι φαίνεται μόνο στην κυβέρνηση δεν βλέπουν. 




Η σημερινή τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα (Δείτε ΕΔΩ) περί συμφωνίας για το Σκοπιανό είναι ίσως το καταλληλότερο παράδειγμα.
Το έγκλημα που πάει να διαπραχθεί για άλλη μία φορά εις βάρος του ελληνισμού είναι πασιφανές. 
Η στάση των Σκοπίων για δήθεν απαγκίστρωση από την "μακεδονική ιστορία και ταυτότητα" είναι απλά λόγια του αέρα, κάτι που θα διαπιστώσετε ευθύς αμέσως από τα λεγόμενα του πρωθυπουργού των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Τουρκία:
«Η Τουρκία είναι μεγαλύτερος υποστηρικτής της ένταξης της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας" στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Δυστυχώς όμως η Ελλάδα επιμένει στο να συντηρεί αυτό το πρόβλημα (Σκοπιανό) επί 25 χρόνια!».
Αυτά τα έλεγε ο..."διαλλακτικός" Σκοπιανός ηγέτης ενώπιον του Τούρκου ομολόγου του, Μπιναλί Γιλντιρίμ, μέσα στην Τουρκία!
Σε ένα κρεσέντο φιλοφρονήσεων προς την "μητέρα Τουρκία", ο Σκοπιανός ηγέτης μάλλον ξέχασε την επιρροή των χιλιάδων Ελλήνων επιχειρηματιών στην χώρα του και προέβη σε ένα γενικό κάλεσμα προς τους Τούρκους επιχειρηματίες:
«Η πόρτα της "Μακεδονίας" είναι ανοικτή για εσάς. Όσοι Τούρκοι κατοικούν στα Σκόπια μπορούν ελεύθερα να αναπτύξουν την γλώσσα και την κουλτούρα τους».
Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως οι αντιλήψεις της Τουρκίας προς τα Σκόπια είναι παρόμοιες σχετικά με το Μακεδονικό, από τη στιγμή ειδικά που ο ίδιος ο Ερντογάν συντάσσεται ξεκάθαρα με την "Μακεδονία":


                                                                                                                                     
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου