Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Έσπασε τα ισόβια ο νεαρός που σκότωσε τη μητέρα του με κουζινομάχαιρο

http://www.thousandnews.gr/media/k2/items/cache/f0bbdb65d05bcffe61c0b4e6cd8a170b_L.jpg
Στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Μεσολογγίου αναβίωσε εχθές το φονικό της Παραβόλας Αγρινίου, όταν τον Φεβρουάριο του 2016 ένας 22χρονος είχε σκοτώσει την 44χρονη μητέρα του με κουζινομάχαιρο.




Ο νεαρός τσακωνόταν με τον 18χρονο αδελφό του, όταν η μητέρα του προσπάθησε να τους χωρίσει. Ήταν τότε που η 44χρονη δέχθηκε τις μαχαιριές από τον μεγάλο της γιο και έπεσε νεκρή στην κουζίνα του σπιτιού.
Αρχικά ο 22χρονος τραυμάτισε ελαφρά τον αδελφό του με το μαχαίρι και στη συνέχεια επιτέθηκε στην μητέρα του έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Μετά από το έγκλημα ο 22χρονος δράστης έφυγε γρήγορα από το σπίτι και περιπλανιόταν με το φονικό όπλο μέσα στο χωριό, ενώ η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί και τον αναζητούσε.
Την αστυνομία ειδοποίησε ένας φίλος του ο οποίος τον είδε γεμάτο αίματα και παρόλο που συνομίλησε μαζί του δεν μπόρεσε να καταλάβει τι συνέβαινε και έτσι απευθύνθηκε στην αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του aixmi-news.gr, το Δικαστήριο δέχθηκε προφανώς ότι δεν υπήρχε δόλος όπως υποστήριξαν και οι μάρτυρες οπότε του επέβαλε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 7 μηνών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης ο νεαρός καθόταν με σκυμμένο το κεφάλι ενώ γύρω του ήταν πολλοί συγγενείς.
Του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και η κατηγορία μετατράπηκε από ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη σπάζοντας τα ισόβια.

thousandnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου