Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

8ο «School Music Festival» του Δήμου Σερρών

Το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Σερρών, διοργανώνει για όγδοη (8η) συνεχή χρονιά, το Σχολικό Μουσικό Φεστιβάλ, «School Music Festival». 




Μια μουσική γιορτή των σχολικών συγκροτημάτων και των Μουσικών Σχολείων που δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να εκφράσουν τις μουσικές ευαισθησίες τους και να αναδείξουν το ταλέντο τους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Ιουνίου 2018, στις 20:30μ.μ. στο Θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών (κεντρικό πάρκο) με τη συμμετοχή δεκατεσσάρων (14) συνολικά σχολικών μουσικών συγκροτημάτων που απαρτίζονται από 139 νεαρούς καλλιτέχνες.
Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, κ. Βασίλης Τερζής, καλούν όλους τους Σερραίους να παρακολουθήσουν, να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν τη μαθητική αυτή μουσική εκδήλωση.
Το «SchoolMusicFestival» στις 27 Ιουνίου θα φιλοξενήσει σχολικά μαθητικά γκρουπαπό το Μουσικό Σχολείο Σερρών, το 2ο Γυμνάσιο Σερρών και μία μπάντα από μαθητές του Δήμου Κομοτηνής και στις 28 Ιουνίου 2018 μία εφηβική χορωδία με καμπάνες από την Πενσυλβανία των ΗΠΑ, το Μουσικό Σχολείο Σερρών, το 5ο Λύκειο Σερρών, το 2ο ΕΠΑΛ Σερρών και το μαθητικό σχήμα  έντεχνης μουσικής της Φιλαρμονικής του Δήμου Σερρών.
Δύο υπέροχες μουσικές βραδιές στα πλαίσια εορτασμού και της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής (21 Ιουνίου) γεμάτες με ήχους από έντεχνη και παραδοσιακή ελληνική μουσική, τζαζ, pop και φολκ, ένα πλούσιο πρόγραμμα με ένα ιδιαίτερα ανεβασμένο καλλιτεχνικό επίπεδο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 27/6/2018

8.30μμ
Α/Α ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ
1 “ΡΕ ΧΙΤΖΑΖ ”  – ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
2 “MUSIC WAVE-ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΥΜΑ” – 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
3 “ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΜΟΙΡΕΣ” – ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
4 LASTTIME” – ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
5 “ΓΝΩΘΙ Σ΄ΑΥΤΕΣ”  –  ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
6 “ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ” – ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
7 BIG BAND ALLEGRO – ΜΠΑΝΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
8 “BALKAN PANIC”   –  ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 28/6/2018

8.30μμ
Α/Α ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ
1 SOUTHMINISTER RINGERS – Εφηβικήχορωδίαμεκαμπάνες από την      Pennsylvania-USA
2 “SETTEGRECI”– ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
3 “2ο ΕΠΑΛ ΣΕΡΡΩΝ”  -2οΕΠΑΛΣΕΡΡΩΝ
4 “ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΕΝΤΕΧΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ”
5 MUSICBOX – 5oΛΥΚΕΙΟΣΕΡΡΩΝ
6 “JAZZ BIG BAND” – ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ


anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου