Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Καταδίκη Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση στο Facebook

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για συκοφαντική δυσφήμιση, μέσω ανάρτησης στο Facebook.




Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για συκοφαντική δυσφήμιση, μέσω ανάρτησης στο Facebook.
Ο κ. Πολάκης είχε προχωρήσει σ ανάρτηση σε βάρος του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πούλη.
Ο υπουργός καλείται να καταβάλει το ποσό των 8.000 ευρώ για αποκατάσταση ηθικής βλάβης στον κ. Πούλη και να κατεβάσει την επίμαχη ανάρτηση, αυτή της 3ης Μαΐου του 2017.
Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας θα πρέπει να αναρτήσει στο Facebook την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και μάλιστα θα έχει πρόστιμο 100 ευρώ την ημέρα, για κάθε μέρα καθυστέρησης.

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης θα πρέπει να καταβάλει τα δικαστικά έξοδα, ύψους 600 ευρώ συν παράβολο ερημοδικίας, ύψους 250 ευρώ, καθώς δεν παρέστη στο δικαστήριο ο ίδιος ή πληρεξούσιος δικηγόρος.


Πάντως, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έγραψε πάλι στο Facebook.

«Σε λίγο στη Βουλη θα υποστηρίξω την τροπολογία για το επικουρικό προσωπικό και το προσωπικό των Μεθ μέσω Κεελπνο. Εμείς ότι λέμε το κάνουμε ξεπερνώντας τα εμπόδια που κάποιοι συνειδητά, αξιοποιώντας τμήμα της Δικαιοσυνης προσπαθούν να μας βάλουν, για να ακυρώσουν την προσπάθεια ανασυγκρότησης της δημόσιας υγείας!!!!».

Παυλος Πολακης
6 ώρες πριν
Σε λίγο στη Βουλη θα υποστηρίξω την τροπολογία για το επικουρικό προσωπικό και το προσωπικό των Μεθ μέσω Κεελπνο .
Εμείς ότι λέμε το κάνουμε ξεπερνώντας τα εμπόδια που κάποιοι συνειδητά ,αξιοποιώντας τμήμα της Δικαιοσυνης προσπαθούν να μας βάλουν ,για να ακυρώσουν την προσπάθεια ανασυγκρότησης της δημόσιας υγείας !!!!

Φωτό: Ευρωκίνηση
       thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου