Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Ψέμα στο ψέμα από Καμμένο! Ξέχασε το δικαστικό «ράπισμα» από τον αδελφό του Παπανδρέου

http://thecaller.gr/wp-content/uploads/2015/11/kammenos.jpg
Μετά τα χθεσινά σενάρια συνωμοσίας που «ξετύλιξε» ο Πάνος Καμμένος για «συμμορία Τόμσεν και Σόιμπλε, στην οποία συμμετείχε και ο Γιώργος Παπανδρέου», 




... όπως είπε ο ίδιος και την σφοδρή αντίδραση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, το κόμμα των ΑΝΕΛ απάντησε, αναφέροντας μια μεγάλη ανακρίβεια: Ότι ο Πάνος Καμμένος κέρδισε το δικαστήριο απέναντι στον αδερφό του Γ. Παπανδρέου, Ανδρίκο!
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος ανέφερε χθες πως «Σόιμπλε και Τόμσεν ήταν μία ομάδα από την αρχή και παραμένουν ομάδα. Βρήκαν Έλληνες συνεργούς, πρώτα τον Γιώργο Παπανδρέου με τη συγκεκριμένη πολιτική την οποία άσκησε και την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων για να οδηγήσει τη χώρα εκεί που την οδήγησε. Και βεβαίως οι μεγάλοι κερδοσκόποι οι οποίοι κέρδισαν».
Αποτέλεσμα αυτών που είπε ήταν να απαντήσει με σφοδρότητα το κόμμα του Γ. Παπανδρέου, αναφέροντας: «Ο δύο φορές καταδικασθείς για συκοφαντία, Υπουργός Εθνικής Άμυνας, μέλος της γνωστής παρέας των αριστεροδεξιών καραμανλικών αποχρώσεων, ακροδεξιός και τραμπούκος τύπου «καρφίτσας» ο ίδιος, συνοδοιπόρος της Χρυσής Αυγής, ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό του. Ο κ. Καμμένος μετέρχεται συνειδητά την πολιτική απάτη και την κοινή συκοφαντία, γι’ αυτό και θα κληθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης να αποδείξει τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του».
ΑΝΕΛ: «Όσον αφορά στις απειλές για δικαστήρια, θα χάσει όπως ο αδερφός του»
Τότε ακολούθησε ανακοίνωση από την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου, που ανέφερε μεταξύ άλλων πως «στις απειλές για δικαστήρια, θα χάσει όπως ο αδερφός του. Και αν τυχόν ξαναβρεθεί στη Βουλή, τότε θα τα πούμε».
Ωστόσο, τον Ιούνιο του 2013, ο Πάνος Καμμένος ήταν εκείνος που καταδικάστηκε για τους ισχυρισμούς του περί εμπλοκής με εταιρεία στην αγοραπωλησία για τα CDS  του αδερφού του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρίκου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ καταδικάστηκε τότε για συκοφαντική δυσφήμηση του Αντρίκου Παπανδρέου και πλήρωσε 30.000 ευρώ πρόστιμο.
Αναλυτικά η χθεσινή ανακοίνωση των ΑΝΕΛ
«Ο κ. Παπανδρέου μετά την επιστροφή του από το πάρτι στο ίδρυμα Γκιούλ όπου χαριεντιζόταν με τον Ερντογάν, την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος προέβαινε σε προκλητικές δηλώσεις σε βάρος της πατρίδας μας, θυμήθηκε τώρα να επανέλθει με νέες απειλές.
Αντί να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό που τον παρέδωσε στις ορέξεις του ΔΝΤ και κατέστησε την Ελλάδα βορά των διεθνών κερδοσκόπων και των αρπακτικών, ο κ. Παπανδρέου προκαλεί για ακόμη μια φορά. Ο Ελληνικός λαός όμως εξέδωσε την ετυμηγορία του για τις πράξεις του και τον έστειλε στα αζήτητα. Ας τον χαίρονται οι ελάχιστοι ψηφοφόροι που του απέμειναν.
Όσον αφορά στις απειλές για δικαστήρια, θα χάσει όπως ο αδερφός του. Και αν τυχόν ξαναβρεθεί στη Βουλή, τότε θα τα πούμε.
Καληνύχτα».

  thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου