Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Ε δεν γίνονται αυτά! Μήνυσαν τη Sofia Vergara τα… έμβρυά της

http://thecaller.gr/wp-content/uploads/2015/06/sofiavergara1.jpg
Πραγματικά απίστευτη εξέλιξη λαμβάνει η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Sofia Vergara και τον πρώην αρραβωνιαστικό της Nick Loeb, καθώς μήνυση εναντίον της ηθοποιού κατέθεσαν… τα έμβρυα της.




Πως έχει η παράξενη ιστορία; Το 2013, το πρώην ζευγάρι είχε καταψύξει έμβρυα και, μάλιστα, είχε υπογράψει συμφωνία η οποία ορίζει πως τίποτα δε θα γινόταν με αυτά τα έμβρυα εάν δε συμφωνούσαν και οι δύο. Μετά τον χωρισμό, ο Loeb προσέφυγε στη δικαιοσύνη εναντίον της Vergara διότι εκείνη είχε την κηδεμονία των εμβρύων, υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία δεν διευκρίνιζε επακριβώς τι θα συνέβαινε στην περίπτωση που χώριζαν.
Αν και έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τον χωρισμό, η κόντρα συνεχίζεται, ενώ τα έμβρυά της βρίσκονται σε μία κλινική στη Φλόριντα και η διάσημη ηθοποιός αρνείται να δώσει εντολή προκειμένου να αποψυχθούν, όπως ζητά ο πρώην της.
Εν τω μεταξύ, σε δικαστήριο της Λουιζιάνα κατατέθηκε μήνυση κατά της Vergara από τα δύο έμβρυά της, που έχουν τα ονόματα Emma και Isabella, καθώς σύμφωνα με τη μήνυση η ηθοποιός τους στερεί το δικαίωμα στη ζωή, τον λόγο, δηλαδή, για τον οποίο δημιουργήθηκαν! Μάλιστα, ζητείται να παραχωρηθούν στον Loeb, ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ του να εμφυτευτούν σε παρένθετες μητέρες.


Πηγή: peoplegreece.com
          thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου